Welkom namens team Skincare Center & Luxury Domburg

 

Bent u al bekend met onze EXTRA openingstijden en met onze diensten?

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in een ruim aanbod van huidverbeterende behandelingen. Daarnaast bieden wij in Domburg diverse exclusieve merken cosmetica, parfum en luxury.

 

Bij Skincare Center & Luxury Domburg werken wij dan ook met een gediplomeerde pedicure en gediplomeerde allround-schoonheidsspecialistes. Binnen ons team zorgt Sharmila van Hercules voor vernieuwing en continue bijscholing. Enkele van onze specialistische behandelingen zijn: Acne, Bindweefsel-pincement massage, Shiatsu en Wimper Volume Lifting. 

 

Onze liefde voor het vak is erg groot. Dat zorgt ervoor dat u bij ons op de juiste plaats bent voor een professionele en heerlijke behandeling. Daarnaast hebben wij ruime openingstijden en zijn wij ook op feestdagen en in het weekend geopend.

 

In januari hebben wij een herinrichting van de winkel gehad. Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen? volg ons dan via instagramfacebooknieuws en acties.

 

Bent u benieuwd hoe mijn bedrijf er nu uit ziet en bent u toe aan een huidverbeterende behandeling?? U bent van harte welkom!

 

Vriendelijke groeten,

 

Team,

Skincare Center & Luxury Domburg