Acties

Lieve gast van Skincare Center Domburg,

Met heel veel pijn in mijn hart en de nodige tranen heb ik besloten om vanaf 15 maart tot 6 april géén behandelingen uit te voeren. Dit omdat wij tijdens onze behandelingen niet kunnen voldoen aan 1,5m afstand. Onze branche is niet verplicht om te stoppen met het uitvoeren van behandelingen. Echter willen wij gehoor geven aan alle maatregelen die worden getroffen om de verspreiding zoveel mogelijk in te dammen. De gezondheid en veiligheid van jou, mijn team en mijn verdere directe omgeving staat voor mij voorop!! Wel hopen wij natuurlijk z.s.m. weer aan de slag te kunnen!

 

De winkel zal voor de verkoop van producten WEL geopend blijven. 

De openingstijden blijven vooralsnog ongewijzigd.

In de winkel hanteren wij alle hygiëne. afstand- en veiligheidsmaatregelen en zullen wij enkel nog werken met handschoenen. Ook zal er slechts 1 persoon per dag (Sharmila) werkzaam zijn. De rest van mijn team heb ik verplicht om thuis te blijven.

Wel helpen wij jullie graag………. en willen jullie straks ook nog graag helpen!!

 

Wij hadden ons de maand maart anders voorgesteld en hadden het 4-jarig bestaan graag gevierd met o.a. heerlijke behandelingen voor jouw als trouwe klant. 

Alle acties om dit 4-jarig bestaan met jullie te vieren komen helaas (tijdelijk) te vervallen.

Wel hebben wij een nieuwe actie! 

Voor een toekomstige behandeling naar keuze kun je vanaf heden een cadeaubon aanschaffen. Met deze bon krijg je 10% korting op jouw behandeling. Dus bij aanschaf van 1 of meerder cadeaubonnen in maart krijg je van ons 10% korting op een behandeling naar keuze!

 

Wil jij liever een bezoek aan onze winkel uitstellen? 

Als extra service zullen wij óók producten en cadeaubonnen thuis bezorgen. Zonder extra kosten en natuurlijk op gepaste afstand. Dit zullen wij doen in de omgeving van Domburg. 

Voor cadeaubonnen bestaat ook de mogelijkheid deze aan te kopen via e-mail, waarna wij deze voor jou zullen vasthouden tot het moment van de behandeling.

Bij de eerst volgende behandeling zal je dan jouw bon ontvangen en kunnen verzilveren.

Voor de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ik hoop dat jij jouw lokale ondernemers tijdens deze corona-maatregelen zult blijven steunen. Hoe deze zware periode voor ons allen zal aflopen, weten we niet. 

Wel hopen wij dat we jullie nog van dienst kunnen zijn met onze producten en cadeaubonnen. Dit zodat wij ook ná 6 april voor jou kunnen klaarstaan bij het uitvoeren van onze behandelingen. 

Met iedereen die de komende periode heeft gereserveerd zal contact opgenomen worden om de reservering te verplaatsen naar een andere datum.

Zelf adviseren wij wel om een afspraak bij ons te reserveren na 6 april. Dit zodat wij (voor in hoeverre mogelijk) rekening kunnen houden met onze planning. Zodat wij kunnen kijken hoe we iedereen weer zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wanneer je een afspraak bij ons reserveert zal ik tegen die tijd opnieuw contact opnemen om in overleg te kunnen beslissen met jou wat we doen met onze ingeplande afspraak.

 

Via onze sociale media houden wij jou op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Deze maatregel heeft grote gevolgen voor de hele maatschappij en wij wensen jou, iedereen, van gasten tot leveranciers en collega’s veel sterkte en vooral gezondheid toe. 

 

Lieve groetjes,

Sharmila, Melanie, Luna, Romy, Luca en Manou

HOERA 4 JAAR!

1 maart 2020: bestaat Skincare Center Domburg 4 jaar!! Ik (Sharmila) wil jullie ontzettend bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn team. Wij zijn dankbaar voor alle mooie behandelingen die wij mogen uitvoeren!

Wij hopen jullie nog vaak te mogen verwelkomen. Om het 4 jarig bestaan met jullie te vieren hebben wij naast leuke nieuwe producten ook diverse acties.

Nieuws en acties in de maand maart

  • Abonnementen: 5 + 1 gratis
  • BT - Nano behandelingen: 3 behandelingen + 1 behandeling t.w.v. €119,00 gratis
  • Brow Lamination behandeling met 10% korting
  • Gratis make-up behandeling bij een gelaat- of massagebehandeling vanaf 60 minuten. 

Vanaf 1 maart 2018 kunt u afhankelijk van uw zorgverzekeraar bij ons uw acnebehandelingen laten vergoeden. 

Via onze Instagram en Facebook- pagina kunt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Daarnaast verloten wij af en toe een heerlijke behandeling. Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van o.a. onze win acties, aanbiedingen en het laatste nieuws.

 

Wij werken ook met abonnementen voor verschillende behandelingen.

Dit houdt in: 5 behandelingen betalen en de 6e behandeling krijgt u van ons cadeau!!!