4 jaar Skincare Center Domburg

HOERA 4 JAAR!

1 maart 2020: bestaat Skincare Center Domburg 4 jaar!! Ik (Sharmila) wil jullie ontzettend bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn team. Wij zijn dankbaar voor alle mooie behandelingen die wij mogen uitvoeren!

Wij hopen jullie nog vaak te mogen verwelkomen. Om het 4 jarig bestaan met jullie te vieren hebben wij naast leuke nieuwe producten ook diverse acties.

Nieuws en acties in de maand maart

  • Abonnementen: 5 + 1 gratis
  • BT - Nano behandelingen: 3 behandelingen + 1 behandeling t.w.v. €119,00 gratis
  • Brow Lamination behandeling met 10% korting
  • Gratis make-up behandeling bij een gelaat- of massagebehandeling vanaf 60 minuten. 

Abonnementen 5 + 1 gratis: Wij adviseren om regelmatig onze website te bezoeken en onze brochure door te lezen. Zo kun je namelijk ontdekken dat wij o.a. diverse behandelingen aanbieden in kuur vorm. De meeste abonnementen/ kuren bieden wij aan in 5 behandelingen + de 6e behandeling gratis! Ontdek alle informatie hier.

BT - Nano behandeling 3 + 1 gratis: om het 4 jarig bestaan te vieren bieden wij o.a. onze nieuwste BT- Nano behandeling nog steeds aan in een kuur van 3 behandelingen + 1 behandeling gratis! Na het ondergaan van deze behandeling is het mogelijk om binnen een week een 2e behandeling te ondergaan. Daardoor kan deze actie ook zeker aantrekkelijk zijn wanneer u hier een kortere tijd bent om vakantie te vieren. 

Ontdek meer over deze mooie behandeling: http://moderndaymuse.nl/mdm-beauty-mdm-vlog-13-bt-nano-bio…/

Brow Lamination 10% korting: Wil jij mooie wenkbrauwen? Wij adviseren onze nieuwste brow lamination behandeling voor de perfecte wenkbrauwen! Heel de maand maart reserveer je deze behandelingen met 10% korting! Tijdens deze behandeling kunnen wij ook de wenkbrauwen harsen en verven! Tip: geniet van deze behandeling tijdens een duo behandeling!

Gratis make-up behandeling bij een gelaat- of massagebehandeling vanaf 60 minuten: Bij een massagebehandeling of een gelaatsbehandeling vanaf 60 minuten. Ontvangt u een make-up behandeling t.w.v. 35 euro naar keuze gratis! Na de gelaat- of massagebehandeling kan de make-up afspraak direct worden uitgevoerd. Het inplannen van de make-up behandeling op een ander moment in maart is ook mogelijk. 

Wil jij genieten van onze behandeling?

  • Bezoek: Weststraat 12
  • Bel: 0118 - 58 66 49
  • Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.