UPDATE Heropening van de salon maandag a.s. 11 mei

Lieve gast van Skincare Center Domburg,

 

Met heel veel pijn in mijn hart en de nodige tranen had ik besloten om vanaf 15 maart géén behandelingen uit te voeren. Helaas moest de salon gesloten blijven tot 10 mei, onze branche was na 21 maart namelijk verplicht om te stoppen met het uitoefenen van ons vak.

Echter hebben we de tijd die ontstond goed en vooral nuttig gebruikt. Wanneer de salon gesloten was is Sharmila en team Skincare zich blijven richten op voorruitgang. Sharmila heeft de winkel open gehouden voor de verkoop, het afhalen en het bezorgen van producten. Daarnaast hebben we o.a. veel online trainingen gehad en is het hele team en het bedrijf voorbereid op de heropening. 

Inmiddels hebben we gelukkig vandaag (6 mei) nieuws gekregen dat wij vanaf maandag 11 mei weer behandelingen mogen uitvoeren!!

Hoera we mogen weer aan het werk: Het is niet te omschrijving hoe blij wij zijn, dat de salon weer open mag voor behandelingen!

 • De verf is droog, onze kennis is volledig up to date
 • O.a. de nieuwe OPI schermen en nieuwe manicure tafels staan klaar om gebruikt te worden.
 • De indeling van de winkel is aangepast waar nodig en wij kunnen niet wachten om jou weer te mogen ontvangen. 


Wil jij reserveren voor je favoriete behandelingen? Last minute reserveren bij een bezoek aan de winkel is ook mogelijk. Wanneer de winkel geopend is kun je op elk moment van de dag informeren wat de mogelijkheden voor een behandeling zijn. Wij zijn blij dat we jou weer mogen helpen en de openingstijden van de salon zijn ruim. Wij adviseren wij om vooraf te reserveren om telleurstellingen te voorkomen. Echter zullen we altijd alles doen wat mogelijk om te kijken waar we jouw favoriete behandeling kunnen inplannen.


In de etalage van de winkel en bij het maken van de afspraak zullen wij u naar uw gezondheid informeren en nader uitleg geven over de 1,5m-situatie in onze zaak. Wanneer uw en/of onze gezondheid het niet toelaat om de behandeling uit te voeren zullen wij de behandeling niet uitvoeren. Wij zijn blij dat we je weer mogen ontvangen en met ingang van 11 mei is de salon 7 dagen in de week geopend.


 • De nieuwe openingstijden voor de winkel zijn als volgt:
  Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag: 11:00 uur tot uur 16:00
  Zaterdag: 11:00 uur tot 17:00 uur
  Zondag: 13:00 uur tot 16:00 uur.

 • De nieuwe openingstijden voor de salon zijn vanaf 11 mei aangepast, klik hier voor meer informatie

Voor de salon hanteren wij ruimere openingstijden. Vanaf 11 mei zijn behandelingen óók op de maandag mogelijk. Wij zullen op maandag uitsluitend op afspraak werken!🎉


Wij hopen op jullie begrip en kunnen niet wachten om maandag te mogen beginnen! Alle aanvragen zullen wij z.s.m. inplannen voor jullie. 
Buitenom openingsuren kun je ons altijd bereiken via:
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Whatsapp: 06 - 1776 9294
Binnen openingsuren adviseren wij om telefonisch contact op te nemen:
0118 - 58 66 49


Lieve groetjes,
Melanie, Luna, Romy, Luca, Manou en Sharmila