Dermalogica

Bij Skincare Center & Luxury Domburg heeft Sharmila de Dermalogica EXPERT status behaald. Ons gehele team volgt de opleiding van Dermalogica om ook als huid expert aan de slag te kunnen.

Met maar liefst 75.000 huidtherapeuten in meer dan 50 landen, is Dermalogica wereldwijd toonaangevend in skin care. Het merk onderscheidt zich door veel te investeren in educatie, onderzoek en professioneel advies. De ambitie is een gezonde en mooie huid voor iedereen.

Oprichtster Jane Wurwand kwam er al snel achter dat er geen productlijn bestond die volledig gericht was op een gezonde huid, en niet op “beauty”. Zo werd Dermalogica in 1986 geboren.

Daarmee was het één van de eerste merken zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken, zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum.
Daarnaast mag Dermalogica alleen worden verkocht door gediplomeerde schoonheidsspecialisten die in staat zijn een serieus advies en een gerichte behandeling te geven. Kortom, een no-nonsense merk dat zich met high tech, effectieve formules richt op een gezonde huid. Een leven lang.