Welkom bij SHAR Skincare Center Domburg

Wat ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt. SHAR Skincare Center Domburg is gecreëerd met ontzettend veel liefde en passie voor het pedicure- en schoonheidsvak.

 

SHAR is een heerlijke plek waar jij altijd van harte welkom bent voor ons ruime aanbod behandelingen, nieuwste gifts en producten. Naast een Allround Salon bieden wij namelijk ook een Skincare winkel van deze tijd. 

SHAR is een Allround Skincare Center met liefde voor jouw huid. Voor mannen, vrouwen, tieners en de kleinste prinsessen. Een ruim aanbod gepersonaliseerde behandelingen volledig aangepast naar jouw wensen.

 

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn Allround gediplomeerd en gespecialiseerd in een ruim aanbod van o.a. pedicure, manicure, massages- en huidverbeterende behandelingen. Daarnaast bieden wij in Domburg diverse exclusieve merken cosmetica, eyewear, parfum en luxury.

 

Wij werken altijd met een gediplomeerde pedicure en gediplomeerde allround-schoonheidsspecialistes. De grote liefde en passie voor ons vak maakt dat wij jou met veel plezier ontvangen.

Binnen ons team zorgt Sharmila van Hercules voor continue bijscholing en vernieuwing. Enkele van onze specialistische behandelingen zijn: PedicureBrow LaminationDermalogia BT-nanoAcne, Bindweefsel-pincement massageShiatsu en Wimper Volume Lifting. 

 

Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen.

Bedankt voor jouw bezoek op mijn website. Dankzij jou komst mag mijn grootste droom realiteit worden.

 

Lieve groetjes,

 

Sharmila en team SHAR Skincare Center Domburg.