Dermalogica Expert-status behaald

 

Het blijven volgen van opleidingen en trainingen vinden wij erg belangrijk. Inmiddels zijn wij al geruime tijd een Dermalogica Expert Skincare Center.

Sharmila heeft het Expert-examen behaald en heeft ook de trainingen behaald om deze Expert status te behouden. Hiermee is Skincare Center & Luxury Domburg officieel een Expert Skincare Center. Ook de overige teamleden volgen de door Dermalogica aangeboden trainingen. Op deze wijze willen wij onze kennis en kwaliteit optimaal houden.

Dermalogica is namelijk ontstaan vanuit de gedachte, dat huidexperts hun kracht niet enkel halen uit effectieve producten en behandelingen, maar dat zij ook zeker kennis nodig hebben om hun doelen te bereiken. Omdat wij achter deze visie staan zorgen wij dat we up tot date te blijven. De toewijding van Dermalogica heeft geresulteerd in een uitgebreid trainingsprogramma dat wereldwijd wordt geleid door hoog opgeleide professionals.

 

 

expertlogo

Dermalogica Expert: voor het behalen van het hoogste level volg je intensieve trainingen waarin je onder andere leert om maximaal resultaat uit behandelingen te halen. Bovendien maak je kennis met de laatste innovaties, zoals de intensieve exfoliatiebehandeling BioSurface Peel. Ook krijg je businesstrainingen.

Als ultieme afsluiting van dit leerzame traject volgt een theoretische- en praktijkbeoordeling. Wanneer je dit succesvol doorlopen hebt, mag je jezelf met trots een Dermalogica Expert noemen! Deze status behoud je door alle nieuwe trainingen te volgen en Dermalogica’s belangrijkste evenementen en congressen bij te wonen.