Huidverbetering

Verdiend uw huid de beste behandeling en wilt u resultaat zien? Reserveer dan een huidverbeterende behandeling.

 

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft. Dankzij de ervaren expertise van onze gediplomeerde Dermalogica huidexperts en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven wij jouw huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid. Onze gediplomeerde Allround Schoonheidspecialistes voeren onderstaande behandelingen uit. 

 

 

Dermalogica BT Natural Facelift

Wilt u een echte huidverbeterende behandeling? Wilt u een (face)liftende - massage behandeling die direct resultaat geeft aan uw gelaat? 

Bio-Therapeutic is een ontwikkelaar binnen de beautyindustrie en hun missie was om de behandeling van ons als huidexperts naar een hoger niveau te tillen. Zij ontwikkelden hier de BT Nano Bio Gloves voor. De speciale handschoenen sluiten wij aan op ons BT-nano® en Bio-Ultimate® Platinum microcurrent apparaat. Door middel van speciale grepen die wij gaan uitvoeren zorgt dit voor directe spierversteviging en voor het (dieper) insluizen van actieve werkstoffen.

Met de Bio-Gloves wordt de kracht van onze persoonlijke aanraking gecombineerd met de nieuwste technologie op het gebied van huidverbetering. Met onze nieuwste behandeling wordt direct zichtbaar resultaat geboekt!

BT gelaatsbehandeling (75 minuten) € 119,00 

 

Bindweefsel-pincement massage
Tijdens de bindweefsel-pincement massage passen wij speciale intensieve technieken toe. Met deze technieken richten wij ons op het verbeteren van het weefsel en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor het weefsel wordt gestimuleerd tot cel vernieuwing. De intensiteit passen wij per behandeling aan op de conditie van uw huid. 

Kuur tip: voor optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen in kuurvorm. Alle onderstaande bindweefselmassages zijn mogelijk in kuurvorm. Informeer naar de mogelijkheden.

Bindweefselmassage gelaat (50 minuten) € 70,00
huidanalyse
dubbele reiniging
bindweefsel-pincement massage
dagverzorging

Bindweefselmassage benen of rug (40 minuten) € 59,95
reiniging
bindweefselmassage

 


Dermalogica's ProSkin Expert Active

Ben jij op zoek naar huidverbetering op het hoogste niveau? In onze ProSkin Expert Active behandelingen werken wij met de meest krachtige ingrediënten. Dit doen wij o.a. door het gebruik van de BioSurface Peel en Pro Power peel behandeling. Door de BioSurface Peel en de  Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Beide behandelingen worden enkel uitgevoerd door onze Dermalogica Experts.  

 

Dermalogica ProSkin Expert Active BioSurface Peel

BioSurface peeling is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Bovendien werkt deze peeling verzachtend en verhelderend op de huid.

BioSurface Peel behandeling € 92,50

Elke behandeling bestaat uit:

  • Intakegesprek & huidanalyse

  • BioSurface Peel behandeling (35/45 minuten)

  • Nazorg en (thuis)advies

De behandeling van € 92,50 duurt tussen de 35 - 45 minuten dit is afhankelijk van de huid.

 

 

Dermalogica ProSkin Expert Active Pro Power Peel

De opvolger van de BioSurface Peel, de meest krachtige peeling is de "Pro Power Peel" Ook dit is een volledig gepersonaliseerde professionele peeling met maximaal resultaat. Tijdens de behandeling werken we o.a. aan hyperpigmentatie, lijntjes, huidveroudering en het verbeteren van de huidconditie. De voordelen van deze behandeling zijn naast het maximale resultaat, de minimale hersteltijd en de flexibele inzetbaarheid van dit product. 

Pro Power Peel behandeling € 92,50-

Elke behandeling bestaat uit:

  • Intakegesprek & huidanalyse

  • Pro Power Peel behandeling (35/45 minuten)

  • Nazorg en (thuis)advies

De behandeling van duurt tussen de 35 - 45 minuten dit is afhankelijk van de huid.

Wij als Dermaliga huidexperts maken gebruik van professionele producten en technieken zodat u de deur uitgaat met een frisse en stralende huid.


Acne
Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen en kan o.a. voorkomen op gelaat, borst of rug. Ongeveer 40% van de tieners en volwassenen lijdt aan deze aandoening. Voor de acnebehandeling werken wij met speciale technieken. Daarnaast kan de huid ook tijdens de puberteit te maken krijgen met Acne Vulgaris (jeugdpuistjes). Maar wat gebeurt er met je huid en hoe kun je deze het beste behandelen? Onderstaande behandelingen zijn gericht op het behandelen van (de eerste) onzuiverheden. Aansluitend bij uw huidconditie zullen wij een tiener- of acnebehandeling adviseren. Deze behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door de Allround Schoonheidsspecialiste.

Tip: voor optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen in kuurvorm. Alle onderstaande acnebehandelingen zijn mogelijk in kuurvorm. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Anbos branchevereniging en afhankelijk van uw verzekering kan het zijn dat u een vergoeding heeft voor acnebehandelingen. Informeer betreft de vergoeding bij u zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor meer informatie betreft de behandeling zelf adviseren wij om contact met ons op te nemen.

Tienerbehandeling gelaat (30 minuten) € 39,95
huidanalyse
dubbele reiniging
peeling
verwijderen van enkele onzuiverheden
masker
dagverzorging

Tienerbehandeling rug (25 minuten) € 39,95
huidanalyse
dubbele reiniging
peeling
verwijderen van enkele onzuiverheden
dagverzorging

Acne behandeling gelaat (50 minuten) € 67,50
huidanalyse
dubbele reiniging
peeling
verwijderen van onzuiverheden
masker
dagverzorging

Acne behandeling rug (45 minuten) € 59,95
huidanalyse
dubbele reiniging
peeling
verwijderen van onzuiverheden
dagverzorging