Nieuws

Lieve gasten van Skincare Center Domburg
 
Vanuit de branche organisatie "Provoet" hebben wij het nieuws gekregen dat ik voor medisch noodzakelijke voetzorg mijn pedicure werkzaamheden mag hervatten.
Let op: dit is enkel voor noodgevallen. (Medisch noodzakelijke pedicure werkzaamheden)
Voor: volledige pedicure behandelingen, ontspannende voetbehandelingen en alle andere (volledige)behandelingen moeten wij gesloten blijven.
 • Een verwijzing van de huisarts is niet nodig echter net als eerder zijn onze protocollen erg streng. Wij moeten eerst lijsten nalopen voordat we urgente pijnklachten überhaupt mogen verhelpen. Wij vertrouwen hierbij echt op je begrip. 
Een afspraak inplannen:
Heb jij pijnklachten aan de voeten??
Wij adviseren om contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken wat we voor jou mogen betekenen.
 
Je kunt Sharmila altijd bereiken via:
Whatsapp: 06 - 1776 9294
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Onze excuses: wij begrijpen dat het voor jullie jammer en vervelend is dat je nog niet terecht kunt voor je favoriete behandelingen.
Totdat we groen licht krijgen zullen we echt geduld moeten houden.. 
 • Geen zorgen: achter de schermen blijven we alles doen wat we kunnen:
 • In de salon en de winkel zijn we aan het schilderen/verven zodat je straks in een heerlijke omgeving kunt genieten. 
 • Via de webshop (en Whatsapp) kun je alle producten bestellen deze bezorgen wij op Walcheren gratis.
 • Met onze Skincare Home Party's kun je lekker thuis ontspannen. Heb jij vragen over de relax to go sets: neem vooral contact met ons op .
 • Daarnaast blijven we onze kennis uitbreiden d.m.v. online trainingen
 • Wij kunnen we niet wachten tot we jou weer mogen ontvangen 
Voorbeelden voor noodzakelijke pedicure behandelingen:
 1. Een ingroeiende nagel of traumanagel die zonder behandeling risico heeft op ontsteken.
 2. Een likdoorn die zonder behandeling dreigt te gaan ontsteken.
 3. Eelt of kloven waarbij zonder behandeling verhoogd risico is op onderhuidse bloedingen of ulcus.
 4. Open kloven bij personen met risicovoeten (diabetes mellitus, vaatlijden, reumatische aandoeningen, kanker, neurologische aandoeningen).
 5. Een achterliggende aandoening* waarbij het risico op complicaties aanwezig is als er geen behandeling zal plaatsvinden.

HOERA 4 JAAR!

1 maart 2020: bestaat Skincare Center Domburg 4 jaar!! Ik (Sharmila) wil jullie ontzettend bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn team. Wij zijn dankbaar voor alle mooie behandelingen die wij mogen uitvoeren!

Wij hopen jullie nog vaak te mogen verwelkomen. Om het 4 jarig bestaan met jullie te vieren hebben wij naast leuke nieuwe producten ook diverse acties.

 

Nieuws en acties in de maand maart

 • Abonnementen: 5 + 1 gratis
 • BT - Nano behandelingen: 3 behandelingen + 1 behandeling t.w.v. €119,00 gratis
 • Brow Lamination behandeling met 10% korting
 • Gratis make-up behandeling bij een gelaat- of massagebehandeling vanaf 60 minuten. 

Laatst waren wij bij de open-avond op het Scalda. Wij helpen binnen Skincare Center Domburg graag leerlingen met het behalen van hun diploma.

Wenkbrauw Lift behandeling - Brow Lamination

Brow Lamination, Fluffy Brows en ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

 

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn

 • vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen.

Brow Lamination is perfect voor iedereen die juist meer volume wil in haar wenkbrauwen. Daarnaast is het ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen juist in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. Dit omdat de Brow Lamination zelfs de meest stugge wenkbrauwharen temt!

Wilt u een echte huidverbeterende behandeling? Wilt u een (face)liftende - massage behandeling die direct resultaat geeft aan uw gelaat? 

Ontdek dan onze nieuwste behandeling! De BT Nano Bio Gloves Behandeling.

 

Bio-Therapeutic is een ontwikkelaar binnen de beautyindustrie en hun missie was om de behandeling van ons als huidexperts naar een hoger niveau te tillen. Zij ontwikkelden hier de BT Nano Bio Gloves voor. De speciale handschoenen sluiten wij aan op ons BT-nano® en Bio-Ultimate® Platinum microcurrent apparaat. Door middel van speciale grepen die wij gaan uitvoeren zorgt dit voor directe spierversteviging en voor het (dieper) insluizen van actieve werkstoffen.

 

Met de Bio-Gloves wordt de kracht van onze persoonlijke aanraking gecombineerd met de nieuwste technologie op het gebied van huidverbetering. Met onze nieuwste behandeling wordt direct zichtbaar resultaat geboekt!

Mandy van Modern Day Muse heeft dit zelf mogen ervaren. Ben jij benieuwd naar haar ervaringen? 

 

Bekijk hier het artikel en de bijbehorende vlog over onze nieuwste behandeling!

 

 

Wilt u graag uw huid verbeteren en bent u benieuwd wat wij hierin kunnen bieden? In dit artikel leest u over de Bio surface peel van Dermalogica. Dit is een krachtige salon peeling die uw huid een gladder, gezonder aanzien geeft, onzuiverheden aanpakt en de natuurlijke celdeling van de huid direct stimuleert. Kortom dé behandeling om het beste in uw huid naar boven te halen. Wilt u reserveren voor deze behandeling?

 

Dit jaar, maart 2019, bestonden wij als Skincare Center Domburg 3 jaar! Bent u benieuwd naar het bedrijf Skincare Center Domburg? Lees dan dit artikel.

Sharmila naar het Expert Only Event van Dermalogica geweest. Tijdens dit event werden de Dermalogica Experts getraind en op de hoogte gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen.

Pagina 1 van 2