Nieuws

Eind Oktober t/m 3 november hebben wij een inzamelingsactie gehouden. Dit om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Wij hebben zaterdag 3 november een donatie gedaan van €372,50 aan het goede doel. Tot en met 30 november kunnen de cadeaubonnen worden ingeleverd. Wij adviseren iedereen die nog geen afspraak gemaakt heeft om te reserveren.

 

45390914 2357373267828256 290923290581532672 n

   

Op maandag 24 september is Sharmila naar het Expert Only Event van Dermalogica geweest. Tijdens dit event werden de Dermalogica Experts getraind en op de hoogte gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen.

Mandy Leenpoel heeft een nieuwe rubriek op haar webblog "Modern Day Muse". Het gaat over de Zeeuwse beautyhotspot: Skincare Center & Luxury Domburg. Bekijk hier het mooie artikel. Mandy is een Zeeuwse Beautyblogger met liefde voor alle mooie dingen om haar heen.

 

 

 

Extra openingstijden pedicure-schoonheidssalon:

Vanaf heden kunt u op ook vòòr 10:00 uur terecht voor behandelingen.

 

Afgelopen week (eerste week: februari 2018) hebben wij met het hele team opnieuw training gehad van Number 4. Number 4 Hair Care gebruikt de allerhoogste kwaliteit essentiële oliën en extracten om beschadigingen te herstellen en het haar jeugdig, soepel en fris van kleur te houden.

 

We reinigen zacht zonder harde sulfaten en we stylen zonder uitdrogende alcohol. Alle ingrediënten die slecht kunnen zijn voor mens en dier, het milieu en onze planeet zijn uit onze producten verwijderd; de 100% veganistische, sulfaatvrije, glutenvrije en parabenenvrije formules zijn nooit en te nimmer getest op dieren.

Opleiding staat voorop 

Dermalogica is ons hoofdmerk. Dermalogica is ontstaan vanuit de gedachte, dat huidexperts hun kracht niet enkel halen uit effectieve producten en behandelingen, maar dat zij ook kennis nodig hebben om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn.

De toewijding van Dermalogica heeft geresulteerd in een uitgebreid trainingsprogramma dat wereldwijd wordt geleid door hoog opgeleide professionals.

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.

Deze supplementen zijn bio-identiek en worden door de ingrediëntsamenstelling direct opgenomen door het lichaam. 

Wimperlifting: Lash Volume Lifting behandeling 

Wimper lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara.

 

De wimpers worden vanaf de wortel gelift en de behandeling is NIET schadelijk voor de wimpers.