Nieuws

Wilt u graag uw huid verbeteren en bent u benieuwd wat wij hierin kunnen bieden? In dit artikel leest u over de Bio surface peel van Dermalogica. Dit is een krachtige salon peeling die uw huid een gladder aanzien geeft, onzuiverheden aanpakt, de natuurlijke celdeling van de huid een zetje geeft en de doffe winterhuid weer doet stralen. Kortom dé behandeling om het beste in uw huid naar boven te halen. Wilt u reserveren voor deze behandeling?

 

 

Dit jaar, maart 2019, bestaan wij 3 jaar! Wie jarig is trakteert, dus hebben wij de hele maand maart diverse leuke acties en nieuwe producten voor u.

Onder andere krijgen wij een aantal mooie nieuwe producten van Dermalogica binnen en de nieuwe collectie van de Pupa Milano Vamp! Wet&Dry oogschaduw in prachtige nieuwe toegankelijke tinten, ook verwachten wij de mooie neutrale O.P.I Bridal kleuren collectie. Eind maart verwachten wij de nieuwe collectie van de slippers van Lazamani. Deze slippers zijn van echt leer en zitten hierdoor als gegoten, kom ze gerust eens passen!

Bent u benieuwd naar het bedrijf Skincare Center Domburg? Lees dan dit artikel.

Eind Oktober t/m 3 november hebben wij een inzamelingsactie gehouden. Dit om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Op maandag 24 september is Sharmila naar het Expert Only Event van Dermalogica geweest. Tijdens dit event werden de Dermalogica Experts getraind en op de hoogte gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen.

Mandy Leenpoel heeft een nieuwe rubriek op haar webblog "Modern Day Muse". Het gaat over de Zeeuwse beautyhotspot: Skincare Center & Luxury Domburg. Bekijk hier het mooie artikel. Mandy is een Zeeuwse Beautyblogger met liefde voor alle mooie dingen om haar heen.

 

 

 

Extra openingstijden pedicure-schoonheidssalon:

Vanaf heden kunt u op ook vòòr 10:00 uur terecht voor behandelingen.

 

Het blijven volgen van opleidingen en trainingen vinden wij erg belangrijk. Inmiddels zijn wij al geruime tijd een Dermalogica Expert Skincare Center.

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.

Deze supplementen zijn bio-identiek en worden door de ingrediëntsamenstelling direct opgenomen door het lichaam. 

Wimperlifting: Lash Volume Lifting behandeling 

Wimper lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara.

 

De wimpers worden vanaf de wortel gelift en de behandeling is NIET schadelijk voor de wimpers.