Nieuws

NIEUW

Zwangerschapsmassage 

Ben jij in blijde verwachting maar kun je wel wat ontspanning gebruiken? Dat begrijpen wij helemaal. Vanaf 14 weken mag je bij ons komen genieten van deze fijne zwangerschapsmassage. Tijdens deze massage ligt er een heerlijk warmte kussen onder je rug. Dit voelt aan als een heerlijk warm waterbed waar je op ligt en geeft direct meer ontspanning aan de spieren. Daarnaast zorgt het speciale hydrokussen ervoor dat wij gemakkelijker alle onderdelen kunnen meenemen tijdens het uitvoeren van deze behandeling.

Tijdens deze massage zullen wij  de onderdelen masseren welke voor jou nog mogelijk, en gewenst zijn.

Bijvoorbeeld: voeten, benen, onderrug, rug nek- schouders, buik + armen, handen en/of gelaat. Wij zorgen ervoor dat deze massage volledig voldoet aan jouw wensen.

Deze behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door de Allround Schoonheidsspecialiste. Informeer naar de mogelijkheden tijdens de reservering.

 

  • (60 minuten) € 75,00
  • (75 minuten) € 90,-
  • (90 minuten) € 105,-
  • (100 minuten) € 120,-

 

 Hydrokussenmassage - hot pillowmassage

Tijdens deze nieuwe massage geniet je op een heerlijk warmte kussen. Het voelt aan als een heerlijk warm waterbed en geeft direct meer ontspanning aan de spieren. Tijdens deze massage zullen wij  de onderdelen masseren die door jou gewenst zijn. Bijvoorbeeld: voeten, benen, onderrug, rug nek- schouders en/of gelaat. Samen met jou zorgen wij ervoor dat deze massage volledig voldoet aan jouw wensen.

Deze behandelingen is nieuw in ons assortiment en wordt uitsluitend uitgevoerd door de Allround Schoonheidsspecialiste. 

 

  • (60 minuten) € 75,00
  • (75 minuten) € 90,-
  • (90 minuten) € 105,-
  • (100 minuten) € 120,-

Wat ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt. SHAR Skincare Center Domburg is gecreëerd met ontzettend veel liefde en passie voor het pedicure- en schoonheidsvak.

 

SHAR is een heerlijke plek waar jij altijd van harte welkom bent voor ons ruime aanbod behandelingen, nieuwste gifts en producten. Naast een Allround Salon bieden wij namelijk ook een Skincare winkel van deze tijd. 

SHAR is een Allround Skincare Center met liefde voor jouw huid. Voor mannen, vrouwen, tieners en de kleinste prinsessen. Een ruim aanbod gepersonaliseerde behandelingen volledig aangepast naar jouw wensen.

 

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn Allround gediplomeerd en gespecialiseerd in een ruim aanbod van o.a. pedicure, manicure, massages- en huidverbeterende behandelingen. Daarnaast bieden wij in Domburg diverse exclusieve merken cosmetica, eyewear, parfum en luxury.

 

Wij werken altijd met een gediplomeerde pedicure en gediplomeerde allround-schoonheidsspecialistes. De grote liefde en passie voor ons vak maakt dat wij jou met veel plezier ontvangen.

Binnen ons team zorgt Sharmila van Hercules voor continue bijscholing en vernieuwing. Enkele van onze specialistische behandelingen zijn: PedicureBrow LaminationDermalogia BT-nanoAcne, Bindweefsel-pincement massageShiatsu en Wimper Volume Lifting. 

 

Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen.

Bedankt voor jouw bezoek op mijn website. Dankzij jou komst mag mijn grootste droom realiteit worden.

 

Lieve groetjes,

 

Sharmila en team SHAR Skincare Center Domburg.

Brow Lamination, Fluffy Brows en ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

Wilt u een Natural (face)lift behandeling welke direct resultaat geeft aan uw gelaat? 

Ontdek dan onze huidverbeterende BT Nano Bio Gloves Behandeling.