Nieuws

Wenkbrauw Lift behandeling - Brow Lamination

Brow Lamination, Fluffy Brows en ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

 

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn

  • vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen.

Brow Lamination is perfect voor iedereen die juist meer volume wil in haar wenkbrauwen. Daarnaast is het ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen juist in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. Dit omdat de Brow Lamination zelfs de meest stugge wenkbrauwharen temt!

Wilt u een echte huidverbeterende behandeling? Wilt u een (face)liftende - massage behandeling die direct resultaat geeft aan uw gelaat? 

Ontdek dan onze nieuwste behandeling! De BT Nano Bio Gloves Behandeling.

 

Bio-Therapeutic is een ontwikkelaar binnen de beautyindustrie en hun missie was om de behandeling van ons als huidexperts naar een hoger niveau te tillen. Zij ontwikkelden hier de BT Nano Bio Gloves voor. De speciale handschoenen sluiten wij aan op ons BT-nano® en Bio-Ultimate® Platinum microcurrent apparaat. Door middel van speciale grepen die wij gaan uitvoeren zorgt dit voor directe spierversteviging en voor het (dieper) insluizen van actieve werkstoffen.

 

Met de Bio-Gloves wordt de kracht van onze persoonlijke aanraking gecombineerd met de nieuwste technologie op het gebied van huidverbetering. Met onze nieuwste behandeling wordt direct zichtbaar resultaat geboekt!

Mandy van Modern Day Muse heeft dit zelf mogen ervaren. Ben jij benieuwd naar haar ervaringen? 

 

Bekijk hier het artikel en de bijbehorende vlog over onze nieuwste behandeling!

 

 

Wilt u graag uw huid verbeteren en bent u benieuwd wat wij hierin kunnen bieden? In dit artikel leest u over de Bio surface peel van Dermalogica. Dit is een krachtige salon peeling die uw huid een gladder, gezonder aanzien geeft, onzuiverheden aanpakt en de natuurlijke celdeling van de huid direct stimuleert. Kortom dé behandeling om het beste in uw huid naar boven te halen. Wilt u reserveren voor deze behandeling?

 

Dit jaar, maart 2019, bestonden wij als Skincare Center Domburg 3 jaar! Bent u benieuwd naar het bedrijf Skincare Center Domburg? Lees dan dit artikel.

Sharmila naar het Expert Only Event van Dermalogica geweest. Tijdens dit event werden de Dermalogica Experts getraind en op de hoogte gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen.

Mandy Leenpoel heeft een nieuwe rubriek op haar webblog "Modern Day Muse". Het gaat over de Zeeuwse beautyhotspot: Skincare Center & Luxury Domburg. Bekijk hier het mooie artikel. Mandy is een Zeeuwse Beautyblogger met liefde voor alle mooie dingen om haar heen.

 

 

 

Extra openingstijden pedicure-schoonheidssalon:

Vanaf heden kunt u op ook vòòr 10:00 uur terecht voor behandelingen.

 

Het blijven volgen van opleidingen en trainingen vinden wij erg belangrijk. Inmiddels zijn wij al geruime tijd een Dermalogica Expert Skincare Center.

Pagina 1 van 2