Nieuws

Wilt u uw dag heerlijk afsluiten? 

 

Vanaf dinsdag 10 juli t/m 28 augustus zijn wij dinsdagavond extra open voor behandelingen. Tussen 17:00 en 20:00 werken wij uitsluitend op afspraak.

 

- Wanneer u in de avond een behandeling wilt is het nodig hiervoor te reserveren. 

Reserveren?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer de huid veelvuldig en overmatig wordt blootgesteld aan zonlicht kan hyperpigmentatie plaatsvinden, waardoor lichte of donkere vlekken ontstaan. Het lichaam kan dit oplossen als het slechts om een lichte beschadiging gaat, maar wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan meer zonlicht dan het kan repareren, ontstaat serieuze schade. Hoe vaker je verbrand bent, des te groter is de kans op huidkanker.

 

Wij adviseren altijd het gebruik van een beschermingsproduct. 

Dermalogica Protection 50 sport spf 50:
Breedspectrum zonbeschermingsproduct
Geschikt voor het hele lichaam en gezicht
Niet vet en trekt snel in

 

Dit breedspectrum zonbeschermingsproduct geeft optimale bescherming tegen UVA en UVB-stralen en is geschikt voor lichaam en gezicht. De formule is niet vet, trekt snel in en geeft een comfortabel gevoel op de huid. Lichtgewicht en waterresistent (tot 40 minuten). Beschermt, verzorgt en gaat vochtverlies tegen door gebruik van Oleosomen Technologie. 

Na haar fulltime werk als Allround schoonheidsspecialiste heeft Sharmila van Hercules eind 2015 de kans gekregen de voorganger van Skincare Center & Luxury Domburg over te nemen.  

 

1 maart 2016 is het bedrijf verder gegaan onder de naam Skincare Center & Luxury Domburg. Met haar passie voor het vak en een grote klantgerichtheid heeft Sharmila als zelfstandig ondernemer haar draai in Domburg Volledig gevonden.

 

(Sharmila van Hercules)

   

 

Extra openingstijden pedicure-schoonheidssalon:

Vanaf heden kunt u op ook vòòr 10:00 uur terecht voor behandelingen.

 • dinsdag t/m zaterdag werken wij tussen 8:00 en 10:00 uur uitsluitend op afspraak.
 • Zondag werken wij tussen 10:00 en 13:00 uitsluitend op afspraak

 

Openingstijden winkel en pedicure-schoonheidssalon:

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 10:00 - 17:00
 • Woensdag: 10:00 - 17:00
 • Donderdag: 10:00 - 17:00
 • Vrijdag: 10:00 - 17:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: 13:00 - 16:00
 • Zondag: Tussen 10:00 en 13:00 werken wij uitsluitend op afspraak

 

U kunt tot 24 uur van tevoren u afspraak annuleren of verzetten. Indien u uw afspraak niet op tijd annuleert of verzet òf indien u niet verschijnt op de afspraak, zijn wij genoodzaakt het behandeltarief in rekening te brengen. Wij vertrouwen op uw begrip.

Afgelopen week hebben wij met het hele team opnieuw training gehad van Number 4.

Opleiding staat voorop 

Dermalogica is ons hoofdmerk. Dermalogica is ontstaan vanuit de gedachte, dat huidexperts hun kracht niet enkel halen uit effectieve producten en behandelingen, maar dat zij ook kennis nodig hebben om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn.

De toewijding van Dermalogica heeft geresulteerd in een uitgebreid trainingsprogramma dat wereldwijd wordt geleid door hoog opgeleide professionals. Zeer recent heeft Sharmila het Expert-examen behaald. Hiermee is Skincare Center & Luxury Domburg officieel een Expert Skincare Center. Ook de overige teamleden volgen de door Dermalogica aangeboden trainingen. Op deze wijze willen wij onze kennis en kwaliteit optimaal houden.

 

expertlogo

 

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.

Deze supplementen zijn bio-identiek en worden door de ingrediëntsamenstelling direct opgenomen door het lichaam. Ze bevatten waardevolle ingrediënten als vitamine C en hyaluronzuur. Deze zorgen voor de vorming van collageen, wat de huid verstevigt.

Bent u ook benieuwd hoe je het beste een gezonde huid kunt krijgen en behouden. Wij zullen u helpen om dit resultaat te bereiken!

 

Beautysupps 23 11 2017
 
(tijdens de opleidingsdag ''beautysupps'')
 

NIEUW Wimperlifting: Lash Volume Lifting behandeling 

 

Wimper lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en de behandeling is NIET schadelijk voor de wimpers.

 

Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

Daarnaast maken wij geen gebruik van de ‘schadelijke’ wimperkrultangen, die gebruikt worden bij wimperpermanent! De Lash Volume Lifting van Perfect Eyelash is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van siliconen-pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Afhankelijk van de haargroeicyclus van de eigen wimpers kan het resultaat wel 6 - 9 weken zichtbaar blijven!

 • Wimper volume lifting behandeling € 59,95
 • Wimper volume lifting behandeling inclusief het verven van de wimpers € 69,95

 Reserveer hier uw behandeling en ervaar het gemak en het directe resultaat

 

Lash Lift Review 

 

Sharmila van Hercules uitgenodigd door RTL4 voor "Life is Beautiful "

 

 

In een van de eerste weken van september is Sharmila van Hercules gebeld door RTL4. Dit met de persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan het programma Life is Beautiful!!

Pagina 1 van 2