Welkom terug namens team Skincare Center & Luxury Domburg

Hoera de salon mag weer open voor behandelingen! Wil jij heerlijk genieten van jouw favoriete behandelingen? Dat is mogelijk:  

 

Last minute reserveren? Reserveren aan de deur tijdens het bezoeken van onze winkel is ook mogelijk. Wanneer de winkel geopend is kunt u op elk moment van de dag vragen wat de mogelijkheden zijn voor een behandeling. 

Wij zijn blij dat we u weer mogen ontvangen. Wij werken volgens alle recente ANBOS protocollen. Wij adviseren natuurlijk wel om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. 

Klik hier voor meer informatie betreft onze openingstijden.

 

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in een ruim aanbod van huidverbeterende behandelingen. Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen. 

Daarnaast bieden wij in Domburg diverse exclusieve merken cosmetica, parfum en luxury.

Bij Skincare Center & Luxury Domburg werken wij dan ook met een gediplomeerde pedicure en gediplomeerde allround-schoonheidsspecialistes. Binnen ons team zorgt Sharmila van Hercules voor vernieuwing en continue bijscholing. Enkele van onze specialistische behandelingen zijn: Brow Lamination, Dermalogia BT-nano, Acne, Bindweefsel-pincement massage, Shiatsu en Wimper Volume Lifting.