Erkend leerbedrijf Skincare Center Domburg

Laatst waren wij bij de open-avond op het Scalda. Wij helpen binnen Skincare Center Domburg graag leerlingen met het behalen van hun diploma.

Op modellen wordt er geoefend voor alle praktijk examens. Daarnaast zorgen we voor voldoende begeleiding en ruimte voor theoretische opdrachten.

 

Wist je dat onze stagiaires enkel behandelingen mogen uitvoeren wanneer hiervoor de officiële schoolexamens zijn behaald? Bij ons word je dus altijd geholpen door een gediplomeerd schoonheidsspecialist.

 

Luna zit in het derde leerjaar. Vorig voorjaar is Luna afgestudeerd bij ons tot Schoonheidsspecialist. Dit voorjaar heeft zij haar laatste examens om daarna af te studeren als Allround- schoonheidsspecialist.

 

Romy en Luca zitten beide in het tweede leerjaar. Op dit moment zijn zij al gediplomeerd in hand- en voetbehandelingen. Zij zullen dit voorjaar o.a. de praktijk examens van Lichaam- en gelaat doen om vervolgens af te studeren als Schoonheidsspecialist.

 

Ook in de laatste toets-week van januari hebben Luna, Romy en Luca al hun examens gehaald. Ben jij benieuwd naar onze leerlingen?

Ontdek het via onze social media: https://www.instagram.com/skincarecenterdomburg/

en/of via: https://www.facebook.com/skincarecenterluxurydomburg/?fref=ts