Lash Volume Lift wimper behandeling

Wimperlifting: Lash Volume Lifting behandeling 

Wimper lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara.

De wimpers worden vanaf de wortel gelift en de behandeling is NIET schadelijk voor de wimpers.

Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

Daarnaast maken wij geen gebruik van de ‘schadelijke’ wimperkrultangen, die gebruikt worden bij wimperpermanent! De Lash Volume Lifting van Perfect Eyelash is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van siliconen-pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. Afhankelijk van de haargroeicyclus van de eigen wimpers kan het resultaat wel 6 - 9 weken zichtbaar blijven!

  • Wimper volume lifting behandeling € 59,95
  • Wimper volume lifting behandeling inclusief het verven van de wimpers € 69,95

 Reserveer hier uw behandeling en ervaar het gemak en het directe resultaat

 

Lash Lift Review 

Pefect eyelash LVL behaald

Wat is het verschil tussen Perfect Eyelash Lash Volume Lifting en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van de Perfect Eyelash Lash Volume Lifting lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maken wij geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!

 

Perfect Eyelash Lash Volume Lifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL behandeling is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

 

Natuurlijke ingrediënten

Perfect Eyelash gaat voor duurzaamheid en natuurlijke materialen. Dit in tegenstelling tot veel andere merken die ook chemische en meer goedkope ingrediënten hanteren. Die zijn echter niet goed voor de natuurlijke wimperhaar en kan het haar ernstig beschadigen. Perfect Eyelash Lash Volume Lift gebruikt in lotion geen keratine.

Dit product bevat CYSTEAMINE HCI, een veel zachtere ingrediënt die vergelijkbaar is met de natuurlijk cysteamine/keratine van de wimperhaar. Dit helpt de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren.

 

WEETJE: Veel andere Lash Volume lift-merken gebruiken de Chemicalen Thioglycolic Acid als permanent-lotion. Dat werkt iets sneller, maar is veel heftiger voor de eigen wimpers. Wij kiezen bij Skincar Center Domburg dus bewust voor een beter alternatief. Het keratinesysteem HCI zonder ammoniak garandeert perfecte resultaten, zelfs bij het fijnste wimperhaar.